Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 februarie 2011

Demascarea Reginei!

"Pot să mă uit foarte urât la tine dacă vreau." (gândeşte Diana în timp ce bea un ceai... ha, nu râdeţi, e nevoie şi de câte un ceai din când în când). Revenind, Diana gândeşte subiectiv. Niciodată n-a putut altfel. Nu o consideraţi naivă, şi clar nu vă arătaţi blocaţi de fluturările inocente ale genelor sau de vreun gângurit aparent atât de natural. Aşa îi stă ei în fire, să se facă "plăcută" prin şiretlicuri.

Ah, şi dacă se întâmplă asta... nu v-o luaţi în cap! Ce aţi alege dintre o Diana chirurg şi o Diana pianistă? Eu i-am spus tot timpul că şi-a ratat cariera. Şi dacă aţi ales cumva varianta a doua, ceea ce era de aşteptat la cât vă cunosc până acum, încep să transform o simplă dorinţă maternă într-o imagine destul de senzuală a ei, poate fi considerată şi o fantezie proprie cu domnişoara în cauză.

Prima variantă este ceea ce-i place mai mult ei, chirurg, deţine controlul, îşi asumă riscuri, vă poate juca viaţa, se poate frige sau poate câştiga. Şi eu gândesc subiectiv, nu ştiu de ce o condamn atât. Într-un destin neconturat încă, dar schiţat, Diana consideră că naivitatea nu e decât un joc, iar găsirea în general, fără nicio căutare în prealabil este un profit nejucat, nemizat. Eh, miza trebuie să existe întotdeauna, zice Diana. Încep să mă îndoiesc de intenţiile ei.

Nu, să nu profitaţi de ea, eu am făcut asta şi nu mi-a ieşit. Vă puteţi juca atât cât vreţi, dar nu profitaţi, naivitatea este doar aparentă, iar riscurile sunt subliniate cât se poate de simplu. Nu voi profitaţi,vă veţi da seama că ea o face. Aşa e jocul. Jocul ei. Neliniştită? Neîmblânzită? Habar nu am.
Cert e că joaca cu focul este periculoasă, iar dintre toate riscurile este atât de posibil ca ea să-l suporte pe cel mai greu, fără să-şi dea seama, gângurind în continuare. Voi nu riscaţi pe cât riscă ea, iar dacă a zis că se poate uita urât dacă vrea, atunci îi pasă, atunci începe deja sa-şi asume transformarea din chirurg... în pianistă! Marele risc!

............
Şi voi aplauda râzând cea mai bună prestaţie a jocului ei! Chiar voi cere bis!

2 comentarii:

  1. :)) Cititorii noştri par mai inteligenţi decât ai lor... cred ca ar trebui sa faci ordine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă rog un singur lucru... nu vă expuneţi părerea pe blogul meu despre ce simt şi cum sunt, făceţi-o numai în legătură cu ceea ce se vede scris! Apreciez comentariile obiective!

    Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere