Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 decembrie 2009

Lista unei fete cuminti!





Am fost cuminte. Da, cea mai cuminte. M-am purtat frumos,
mi-am aranjat parul, m-am imbracat cu cele mai frumoase hainute, am avut mereu unghiile facute, buzele rujate, pielea stralucitoate si ochii fardati. Nu mi-am uitat niciodata cheile pe banca din parc si nici oglinda in banca de la facultate. Mi-am sters mereu cizmulitele, am reusit sa-mi pun flecuri noi ca sa nu mai tropai, mi-am cumparat zeci de carnetele si mi-am notat pe fiecare fila sa nu uit sa inchid geamul cand plec de acasa.



Am fost cuminte, spune tu daca nu am fost! Te-am sarutat zilnic, in somn, pe umar, pe spate, pe degetele de la maini, ti-am pregatit micul-dejun si cafeaua ta cea tare. M-am jucat in spuma ochilor tai si i-am inchinat sufletului meu zi dupa zi. Ti-am facut cele mai bune prajituri si ti-am dat cele mai calde imbratisari. Ti-am citit versuri de amor si am dansat pe melodii dintre cele mai dragi noua. Ti-am sarutat urechiusa si nasucul si ti-am urat "O zi usoara!". Te-am iubit ceas de ceas si am ales sa te am in gand fara intrerupere.


Am fost cuminte, icoana mea! Da; zi-mi ce merita o fata atat de cuminte?! Nu-mi raspunde! Deja simt ca detin tot ce merit!

4 comentarii:

  1. Atat timp cat tu esti fericita si implinita nu mai e nevoie de alte intrebari sau raspunsuri .

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am cuvinte...foarte frumos scrii , intr-adevar ai o sensibilitate aparte , nu pot sa spun felicitari pt ca totul e in tine , dar pot sa fac o reverenta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere